VAPAITA TOIMITILOJA

Itämerentornin 3. kerros vapautuu vuoden 2020 aikana, tilan koko on 380 m².
Nyt teillä on mahdollisuus tehdä yrityksenne näköiset tilat Ruoholahteen!

Kysy lisää: Jussi Ojamo, etunimi.sukunimi@exilion.fi

Toimistotilat Ruoholahden sydämessä

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva Itämerentorni tarjoaa muunneltavaa toimitilaa erikokoisille yrityksille. Tutustu toimitilavaihtoehtoihimme sekä laajaan ja yritysmaailman tarpeisiin räätälöityyn palveluvalikoimaamme!

Muunneltavat pohjaratkaisut

Toimistokerroksemme ovat suunniteltu muuntojoutavasti siten, että erilaiset pohjaratkaisut ovat mahdollisia. Kussakin kerroksessa on avotoimistoksi tai huoneiksi eroteltavaa tilaa. Talotekniikan ja ikkunoiden sijoittelu mahdollistaa myös nykyaikaisen monitilatoimiston. Muutokset tilaratkaisuun suunnitellaan tarvittaessa yhdessä vuokralaisen kanssa.

 

Tilat toimistokerroksissa:

  • 1. Kerros 160 m2
  • 2. Kerros 200 m2
  • 3.-14. Kerrokset 380 m2

Neuvottelu- ja edustustilat

Tarjoamme yhteistyössä ravintola Antell Itämerentorin kanssa neuvottelu- ja edustustiloja erikokoisiin tilaisuuksiin. Kauttamme tilaat helposti myös tilaisuutesi suolaiset ja makeat kokoustarjoiltavat. Tutustu tilavaihtoehtoihimme sekä upeilla näköaloilla varustettuihin kattosaunaan ja -terassiin!

Ravintolapalvelut

Itämerentornin yhteydessä toimiva ravintola Antell Itämerentori suosii ruokalistallaan kauden sesonkituotteita ja luomuruokaa. Tule aamiaiselle, lounaalle, varaa kokoustarjoiltavat tai piipahda välipalaostoksille!

Kiinteistössä palvelee

Itämerentornin tilojen toimivuudesta ja työympäristön viihtyvyydestä vastaavat osaavat palvelualan ammattilaiset. Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme ja kysy tarvittaessa lisää!

Kulkuyhteydet

Itämerentorniin on helppo saapua sekä autoillen että julkisilla kulkuneuvoilla. Kiinteistömme kaksi parkkihallia palvelevat toimitilavuokralaisia. Lue lisää sijainnista ja pysäköintimahdollisuuksista!

Haluatko tehdä bisnestä huipulla? Ota meihin yhteyttä!

Jussi Ojamo, Investment Manager
Exilion Capital Oy
p. 040 193 1055
etunimi.sukunimi@exilion.fi